Košarka

VIDEO: Gallinari u tučnjavi s protivničkim igračem zaradio lom šake, propušta Eurobasket

Petar Jenjić • ponedjeljak, 31.07.2017.
VIDEO: Gallinari u tučnjavi s protivničkim igračem zaradio lom šake, propušta Eurobasket
Foto: EPA

Danilo Gallinari propustit će Eurobasket zbog nepromišljenog poteza u pripremnoj utakmici protiv Nizozemske. Igrač Los Angeles Clippersa u tučnjavi s protivničkim igračem zaradio je lom šake i morat će pauzirati 40 dana...

Italija je vrlo dobro započela pripreme za predstojeći Eurobasket, osvojivši na domaćem terenu Trentino Cup pobjedom protiv Nizozemske u finalu.

Ipak, da ne prođe sve kako treba pobrinuo se Danilo Gallinari, jedan od najboljih talijanskih košarkaša. Prilikom borbe za loptu pod košem odgurnuo ga je Nizozemac Jitoa Koka na što je Gallinari potpuno poludio i zadao nekoliko udaraca protivniku.

Onaj koji je završio na glavi bio je koban za igrača Los Angeles Clippersa. Na liječničkom pregledu utvrđen je lom šake što znači kako neće nastupiti na Eurobasketu jer oporavak traje barem 40 dana.

Dok će Talijani biti na mukama nadomjestiti njegov učinak, barem će protivnicima biti puno lakše igrati protiv njih. "Puna šaka brade".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • narada10831.07.2017. u 15:58
    koliko lud moras biti? Foul je bio prljav i ruzan, nema dileme. Ali brate, ti si clan prve petorke tvoje reprezentacije, ako ne i najbolji igrac. I to ti radis u bezveznoj utakmici, Gurovic-style.
    narada108