Nogomet

Mario Pašalić produžio ugovor s Chelseajem i otišao na posudbu u Rusiju

Branimir Korać • srijeda, 02.08.2017.
Mario Pašalić produžio ugovor s Chelseajem i otišao na posudbu u Rusiju
Foto: EPA

Nakon što je odradio dio priprema s Chelseajem, Mario Pašalić otišao je na novu posudbu. Do kraja aktualne sezone nosit će dres moskovskog Spartaka...

Kao što se već najavljivalo, Mario Pašalić otišao je na novu posudbu. Očekivalo se da će do nje doći i ranije, no Antonio Conte tražio je njegov ostanak na pripremama te mu je dao i priliku u nekim susretima. Ipak, na kraju je završio na posudbi i to u moskovskom Spartaku.

Pašalić je stavio potpis na jednogodišnji ugovor s Moskovljanima koji potvrđuju kako je ugovor na snazi od 4. kolovoza ove godine do 30. lipnja sljedeće godine.

Pašaliću je ovo četvrta posudba otkako je preselio iz Hajduka u Chelsea 2014. godine, a u londonskom klubu i dalje čeka na prvi službeni nastup.

Prvu posudbu odrađivao je u Španjolskoj u Elcheu, zatim je boravio u Monacu, prošle sezone u Milanu i sada u Spartaku. U svim klubovima bio je važna i istaknuta karika.

Osim što je otišao u Moskvu na posudbu, ništa manje važna vijest je i da je stavio potpis na produženje ugovora s Chelseajem. Pašalić je s engleskim prvakom produžio suradnju na još četiri godine te će biti Chelseajev igrač do ljeta 2021. godine.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!