Tenis

Lučić-Baroni dobro krenula pa potpuno stala protiv polufinalistice Wimbledona

Petar Jenjić • utorak, 08.08.2017.
Lučić-Baroni dobro krenula pa potpuno stala protiv polufinalistice Wimbledona
Foto: EPA

Mirjana Lučić-Baroni jako je dobro krenula u svoj prvi meč nakon Wimbledona, u prvom kolu Toronta. Povela je 5:1 u prvom setu i nakon toga potpuno stala. Do kraja meča nije dobila nijedan gem protiv Magdalene Rybarikove i u konačnici je upisala poraz nakon 67 minuta igre...

Prvi meč nakon ispadanja s Wimbledona odigrala je Mirjana Lučić-Baroni i to protiv polufinalistice istog Grand Slama Magdalene Rybarikove koja je u glavni turnir Toronta ušla kao lucky loser.

Dobro je krenula hrvatska tenisačica i dvama breakovima došla do 5:1, međutim, u nastavku meča je potpuno stala, nije dobila nijedan gem i morala se oprostiti od turnira nakon tek 67 minuta provedenih na terenu.

Hrvatska tenisačica prokockala je prvi set i našla se u zaostatku. Napravila je dva breaka i povela s 5:1, ali to je bilo sve što je uspjela napraviti u cijelom setu. Imala je jednu set-loptu na servis protivnice i nije je iskoristila. Do kraja je dobila tek tri poena na vlastiti servis i izgubila set.

Drugi je set bio potpuno jednosmjerna ulica. Slovačka tenisačica nije izgubila nijedan gem i bez većih poteškoća, prvom meč-loptom, došla je do pobjede.

U drugom kolu igrat će protiv druge nositeljice, Rumunjke Simone Halep. Do sada su međusobno odigrale tri meča, Rybarikova je slavila dva puta, a Halep jednom.

WTA Toronto, prvo kolo:
Magdalena Ribarikova - Mirjana Lučić-Baroni 7:5, 6:0

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!