Tenis

Andy Murray otkazao i Cincinnati, Nadal ga može prestići već ovaj tjedan

Branimir Korać • srijeda, 09.08.2017.
Andy Murray otkazao i Cincinnati, Nadal ga može prestići već ovaj tjedan
Foto: EPA

Prvi igrač svijeta Andy Murray propustit će i drugi veliki turnir uoči US Opena, nakon što je otkazao nastup na ovotjednom turniru u Montrealu, otkazao je i nastup na turniru u Cincinnatiju...

Pitanje je dana kada će Andy Murray ostati bez titule prvog igrača svijeta, moglo bi se to dogoditi već ovaj tjedan, a ako ne ovaj, onda sljedeći kada je na rasporedu turnir u Cincinnatiju.

Murray je propustio veliki turnir u Montrealu zbog ozljede kuka, a sada je priopćio kako neće nastupiti niti u Cincinnatiju koji je na rasporedu sljedećeg tjedna.

"Nažalost zbog nastavka rehabilitacije, neću moći nastupiti u Cincinnatiju. Uvijek sam uživao na tom turniru i jedva čekam povratak sljedeće godine. Nastavljam s radom kako bih bio spreman za nastup na US Openu", istaknuo je Murray.

Rafael Nadal sada je u odličnoj poziciji za povratak na broj jedan, a to će učiniti ukoliko dođe do polufinala turnira u Montrealu.

Roger Federer istaknuo je želju da Nadal ponovno bude broj jedan. "To bi bilo fantastično. Sjećam se koliko je imao problema s ozljedama prošle godine, a sada je blizu broja jedan. Put je još dalek, a opet titula je blizu, samo mora ostati koncentriran. Nadam se da će uspjeti."

Mi se nadamo da neće tako brzo zasjesti na vrh jer bi to značilo da je svladao i Bornu Ćorića protiv kojeg igra u drugom kolu Montreala.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!