Košarka

Skelin: "Obje utakmice ocjenjujemo pozitivno", Popović: "Rezultat sada nije toliko važan"

Petar Jenjić • srijeda, 09.08.2017.
Skelin: "Obje utakmice ocjenjujemo pozitivno", Popović: "Rezultat sada nije toliko važan"
Foto: FaH

Nakon druge pobjede u drugom pripremnom susretu zadovoljni viđenim bili su Marko Popović i pomoćni trener Ivica Skelin. No, kako i sami kažu, rezultat na pripremama toliko nije važan koliko se momčad treba dobro uigrati. Sljedeći pripremni dvoboj Hrvatska će odigrati 12. kolovoza u Opatiji protiv Slovenije...

Hrvatska je u dva dana turnira u Francuskoj svladala dvije vrlo respektabilne reprezentacije. Jučer su Petrovićevi izabranici bili bolji od domaćina Francusku, a danas su pobijedili vrlo dobru Litvu.

Zadovoljan viđenim bio je i pomoćni trener Ivica Skelin: "Zasluženo smo pobijedili, vodili smo 40 minuta. Na kraju je utakmica bila zanimljiva, prije svega zbog naših grešaka, ali oba dvoboja ocjenjujemo pozitivno. Došli smo do važnih saznanja i smatram kako će nam pomoći u daljnjim pripremama pred Europsko prvenstvo."

Marko Popović danas nije briljirao, ubacio je tek tri poena, ali kako sam kaže, rezultati u pripremnim utakmicama nisu toliko važni: "Ostvarili smo dvije pobjede, no najvažnije je trenirati, rezultat toliko i nije. Imali smo rotaciju i svi su osjetili igru. Preostaju nam još četiri utakmice prije samog Europskog prvenstva kada slijedi ono najvažnije."

Sada slijedi odlazak u Opatiju gdje će Hrvatska odigrati dvije prijateljske utakmice. Prva je na rasporedu 12. kolovoza, a protivnik je Slovenija.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • narada10810.08.2017. u 02:00
    pa sa tim uigravanjem jos imate puno posla. Pobjede idu na racun Babe i Darije koji daju gas kao ludi (da li je to pametno), a imaju ogromnu minutazu. Bez Roka se puno ne moze reci o nasoj snazi. Zagonetka svih zagonetki: dobili smo dvije jake reprezentacije ... i skoro cjelo vrijeme bili bez... [više na forumu]
    narada108