Nogomet

VIDEO: Prvijenac Marija Pašalića u porazu Spartaka u moskovskom derbiju

Dario Dodić • subota, 12.08.2017.
VIDEO: Prvijenac Marija Pašalića u porazu Spartaka u moskovskom derbiju
Foto: EPA

Nakon asistencije u prošlom kolu Mario Pašalić upisao je i prvi gol u dresu Spartaka. Pogotkom Pašalića Spartak je poveo u moskovskom derbiju protiv CSKA, no njihovi ljuti rivali preokretom dolaze do pobjede 2:1...

U trećem nastupu u dresu aktualnog prvaka Rusije, Spartaka, Mario Pašalić zabio je svoj prvi pogodak za moskovski klub. U velikom moskovskom derbiju između Spartaka i CSKA Pašalić je zabio za vodstvo Spartaka, ali je kasnim preokretom do pobjede ipak došao domaćin CSKA.

Mora se priznati da je pobjeda CSKA bila posve zaslužena, puno je više CSKA pokazao tijekom 90 minuta i samo je čudesni vratar Selihov bio razlogom što CSKA već na poluvremenu nije imao pogodak ili dva prednosti. Jedinu priliku za Spartak u prvih 45 minuta imao je upravo Pašalić, dobro je tukao u 30. minuti, ali ometan s leđa šalje loptu malo kraj lijeve vratnice.

Svoju priliku Spartak je iskoristio na samom otvaranju drugog dijela, kada je Melgarejo ostavio povratnu loptu za hrvatskog veznjaka, koji s 20-ak metara uz pomoć jednog protivničkog braniča šalje loptu u mrežu za vodstvo ruskog prvaka.

Dugo je Spartak odolijevao pritisku svojim moskovskih rivala, ali je pokleknuo u završnici. Igrala se 83. minuta, po desnoj se strani prošetao kroz Spartakovu obranu Golovin i na drugoj vratnici pronašao Šennikova, koji zabija za 1:1. Dvije minute kasnije CSKA je došao do pogotka vrijednog tri boda, Vitinho je lijepo zabio s 20 metara za konačnih 2:1.


Mario Pasalic Goal HD - CSKA Moscow 0 - 1... by sportsplay


1-1 Georgi Shchennikov Goal Russia Premier... by milena-georgieva1


Vitinho GOAL HD - CSKA Moscow 2 - 1 Spartak... by footballgoalshow

Rusija, Premier liga, 6. kolo:
CSKA Moskva - Spartak Moskva 2:1

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!