Nogomet

VIDEO: Mijo Caktaš u sudačkoj nadoknadi zabio za bod Rubina na gostovanju u Habarovsku

Petar Jenjić • nedjelja, 13.08.2017.
VIDEO: Mijo Caktaš u sudačkoj nadoknadi zabio za bod Rubina na gostovanju u Habarovsku
Foto: Duje Bonačić

Mijo Caktaš donio je bod Rubinu iz Kazana na dalekom gostovanju u Habarovsku. Hrvatski nogometaš ušao je u igru u 71. minuti, a u sudačkoj nadoknadi se upisao u strijelce i spasio svoju momčad od poraza...

Nakon dvije uzastopne pobjede nogometaši Rubina upisali su i drugi uzastopni remi. Momčad iz Kazana gostovala je daleko na istoku, u Habarovsku protiv istoimenog domaćina i odigrala 1:1. Pogodak vrijedan boda postigao je Mijo Caktaš u sudačkoj nadoknadi drugog poluvremena.

Utakmica nije bila previše zanimljiva prosječnom gledatelju, uz tek nekoliko pokušaja s obje strane. Sve do 82. minute nije bilo pogodaka kada je vratar gostiju Sergej Rižikov napravio veliku pogrešku pri hvatanju lopte nakon centaršuta što je iskoristio bugarski napadač Ventsislav Hristov i pogodio za vodstvo domaćina.

Ipak, u 92. minuti Rubin dolazi do izjednačenja, Gokdeniz Karadeniz centaršutom je pronašao Miju Caktaša koji glavom skreće loptu u mrežu i donosi bod svojoj momčadi. Hrvatski nogometaš u igru je ušao tek u 71. minuti.

Ovim remijem Rubin je barem privremeno skočio na osmo mjesto s osam bodova, dok se Habarovsk nalazi na 13. mjestu s četiri osvojena boda.


SKA-Khabarovsk 1 - 1 Rubin Kazan by mohamed1021

Premier liga, 6. kolo:
SKA-Habarovsk - Rubin Kazan 1:1

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!