Nogomet

Carrillo uoči Evertona: "Rooney im je važan igrač, ali pripremamo se za cijelu momčad"

Petar Jenjić • utorak, 15.08.2017.
Carrillo uoči Evertona: "Rooney im je važan igrač, ali pripremamo se za cijelu momčad"
Foto: EPA

U četvrtak u 21 sat Hajduk će gostovati na Goodison Parku kod Evertona u posljednjem pretkolu Europske lige. Osim rezervnog vratara Ive Grbića momčad ide potpuno kompletna, iako neki igrači još nisu posve spremni. Joan Carrillo smatra kako momčad ima potencijala, da će istrčati na teren i odigrati maksimalno dobru utakmicu...

Nogometaši Hajduka uskoro će na put za Liverpool gdje će protiv Evertona odigrati prvu utakmicu četvrtog pretkola Europske lige. Trener Joan Carrillo najavio je važan dvoboj za svoju momčad, ali isto tako istaknuo kako vjeruje da će biti i važnijih. Na put u Englesku ići će svi osim Ive Grbića koji će u Splitu ostati raditi po posebnom programu.

"Atmosfera je u momčadi jako dobra, posebno jer smo nakon prošle utakmice i pobjede protiv Slaven Belupa imali vremena pripremiti se za Everton i analizirati što imamo. Uzbuđeni smo i pripremamo se utakmicu učiniti što zanimljivijom. Lopez će ići na put, ali nije potpuno spreman, dok su Erceg i Tudor u zadnjoj fazi oporavka, danas prvi put treniraju s ekipom. Na put u Liverpool idu svi osim Grbića koji ostaje raditi po posebno programu."

"Imamo potencijal i učinit ćemo sve kako bismo istrčali na teren i odigrali dobru utakmicu. Rooney im je jako važan igrač, ali pripremamo se za momčad kao cjelinu, a ne za pojedince. Nije Rooney jedini opasan igrač", kazao je Carrillo, a na pitanje je li mu ovo najveća utakmica u karijeri je odgovorio: "Nije, imao sam i važnijih te vjerujem kako ćemo u budućnosti imati još važnijih. Dok sam bio u Espanyolu, dobili smo Liverpool 4:0."

"Često imam priliku pogledati utakmice Premier lige i znam da je dobra atmosfera, ali tko god dođe na Poljud vidjet će sjajnu predstavu naših navijača", zaključio je Carrillo.

Utakmica je na rasporedu u četvrtak s početkom u 21 sat.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!