Nogomet

Carrillo: "Nismo imali sreće, razočaran sam rezultatom jer smo zaslužili više"

Petar Jenjić • četvrtak, 24.08.2017.
Carrillo: "Nismo imali sreće, razočaran sam rezultatom jer smo zaslužili više"
Foto: FaH

Joan Carrillo bio je očekivano tužan nakon ispadanja iz Europske lige. Pohvalio je igru svoje momčadi i navijače koji su bodrili ekipu cijeli susret, ali i istaknuo kako nisu imali sreće u nekim trenucima...

Razočaran je nakon završetka susreta bio Joan Carrillo svjestan kako je njegova momčad propustila priliku za Europsku ligu. Pohvalio je igrače na dobro odigranoj utakmici i rekao kako nije lako nakon ovakvih utakmica. Prokomentirao je i svađu koja je uslijedila nakon dosuđenog penala.

"Nisam baš zadovoljan, razočaran sam rezultatom jer smo na kraju zaslužili više. Svađa oko penala bila je jako glupa jer je dogovor bio da puca onaj koji se najbolje osjeća u tom trenutku, danas je to pripalo Saidu i ispalo je tako kako jest. Sada je on promašio, drugi puta bi promašio Erceg. I ubuduće će penale pucati onaj koji je spremniji ili u boljoj situaciji. Promašiti možete samo ako pucate. Najvažnije je da u svlačionici ne bude svađa."

"Što se tiče gola Evertona to je bila akcija s puno sreće koju je realizirao jedan igrač koji ima veliku kvalitetu. Ipak je bio sretan udarac, od 200 takvih pokušaja jedan uđe. Nakon gola smo se podigli i napadali, imali dosta prilika, no na kraju mogu reći kako nismo imali sreće."

"Mislim da je naša igra jako pozitivna, uspjeli smo se boriti s Evertonom i trebali pobijediti. Ovo je nogomet i teško će nam se ponovno ovakva prilika pružiti. U Engleskoj nisu navikli na ovakvu atmosferu i to je najveća šteta što nismo uspjeli, ali smo konkurirali jednoj ovakvoj momčadi i to je pohvalno."

Španjolski trener je istaknuo je i ciljeve za budućnost te napomenuo kako je i dalje želja boriti se za trofeje.

"Što se mene tiče i dalje imamo neke ciljeve, ako ih ne ostvarim mogu i ja otići iz kluba. Idemo naprijed s planom da osvojimo pokoji trofej. To je nogomet, ima i dobrih i loših stvari te ako vam ne ide kako želite sutra vam mogu reći kako trebate otići. Igrali smo protiv jače ekipe i nadigrali je, svi smo plakali u sebi, nije lako ovako izgubiti", zaključio je Carrillo.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • qvestor25.08.2017. u 08:53
    mislim da trener treba odredit tko će pucat penal i onda nema svađa sjećam se finala svjetskog prvenstva 1990 Mathaus je bio najbolji igrač prvenstva ali Beckenbauer je odlučio da penal izvodi Brehme i donio je naslov prvaka svijeta Njemačkoj
    qvestor