Nogomet

Robert Murić dvostruki strijelac u pobjedi druge momčadi Ajaxa

Mihaela Bradovski • petak, 25.08.2017.
Robert Murić dvostruki strijelac u pobjedi druge momčadi Ajaxa
Foto: FaH

Mladi hrvatski reprezentativac Robert Murić i ove sezone nosi dres druge momčadi Ajaxa. U drugom kolu druge nizozemske lige Ajax je ugostio Fortunu iz Sittarda i svladao ju je s 4:2 uz odličan nastup Murića...

Nakon neuspješne posudbe u Pescari gdje je dobivao priliku na kapaljku, Robert Murić vratio se u Ajax. Bilo je govora i o povratku u Dinamo, no to nije dobilo ozbiljne konture i mladi hrvatski reprezentativac po svemu sudeći i ove sezone nastupat će u dresu druge Ajaxove momčadi.

U drugom kolu druge nizozemske lige odradio je svih 90 minuta u pobjedi protiv Fortune Sittard 4:2 i istaknuo se s dva pogotka te asistencijom.

Već u prvoj minuti Ajax je poveo pogotkom Kolumbijca Mattea Cassiere, a u 12. je Murić stigao do svog prvog pogotka na susretu.

Nakon deset minuta igre u drugom dijelu Murić je ponovno bio među strijelcima i povisio na 3:0 da bi u 76. minuti sudjelovao kod četvrtog pogotka Ajaxa koji je postigao Dennis Johnsen.

Perr Schuurs i Lisandro Semedo bili su strijelci za Fortunu.

Ajax je tako stigao i do druge pobjede nakon što je u prvom kolu slavio kod Cambuura 2:1. U trećem kolu čeka ga veliki dvoboj protiv druge momčadi PSV-a.

Druga nizozemska liga, drugo kolo:
Ajax II - Fortuna Sittard 4:2

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!