Nogomet

VIDEO: Igor Tudor nastavio pobjednički niz, Galatasaray upisao i treću pobjedu

Branimir Korać • subota, 26.08.2017.
VIDEO: Igor Tudor nastavio pobjednički niz, Galatasaray upisao i treću pobjedu
Foto: EPA

Galatasaray ima odličan ulazak u novu prvenstvenu sezonu, nakon odigranog susreta trećeg kola nalazi se usamljen na vrhu ljestvice kao jedina momčad sa stopostotnim učinkom...

Igor Tudor proživljavao je teške dane, turski mediji preko nekoliko puta stavljali su ga na izlazna vrata, tražili zamjenu, ali hrvatski stručnjak održao se na klupi.

Prošla sezona, za Tudora selekcijska, bila je vrlo loša za Galatasaray, nimalo ohrabrujuće nije počela niti nova nakon što je Galatasaray ispao u kvalifikacijama za Europsku ligu od Östersunda. No, ako se vidi da su ti Šveđani dohvatili grupnu fazu eliminiravši i PAOK, da su u punoj natjecateljskoj formi dok je Galatasaray došao oslabljen i bez natjecateljskih utakmica u nogama, Tudor onda ima olakšavajući faktor.

Zato je prvenstvo počelo idilično za njegovu momčad, upisana je i treća pobjeda i Galatasaray se nalazi na vrhu ljestvice.

Ovaj put svladan je Sivasspor s 3:0 čime su se nastavili vrlo efikasni nastupi Tudorove momčadi koja je u tri kola postigla već deset pogodaka.

Pogotke za pobjedu protiv Sivasspora postigli su Tolga Cigerci dva i Bafetimbi Gomis iz kaznenog udarca.

U četvrtom kolu Galatasaray putuje u goste Antalyasporu koji je već upisao jedan poraz od istanbulskih velikana, u prvom kolu svladao ga je Bešiktaš s 2:0.

Tursko prvenstvo, treće kolo:
Galatasaray - Sivasspor 3:0

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!