Košarka

Bogdanović: ''Znamo koliko smo dobri, ali trebamo ostati na zemlji''

Petar Jenjić • četvrtak, 31.08.2017.
Bogdanović: ''Znamo koliko smo dobri, ali trebamo ostati na zemlji''
Foto: Marin Sušić

Najbolji hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović najavio je početak Eurobasketa, istaknuvši kako bi utakmicama protiv Mađarske, Rumunjske i Češke, protiv kojih su favoriti, trebali osigurati prolazak skupine pa se s Crnom Gorom i Španjolskom boriti za prve tri pozicije...

U petak je pred hrvatskom košarkaškom reprezentacijom prva utakmica na Eurobasketu u Cluju. Protivnik će biti Mađarska predvođena Adamom Hangom i praćena velikim brojem navijača. Kroz sve protivnike u skupini prošao je trenutno najbolji hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović.

"Mađari na rosteru imaju dva opasna igrača, Vojvodu i Hangu. Rumunji su mi mala nepoznanica, gledali smo ih kroz pripremne utakmice gdje nisu imali previše uspjeha, ali igraju pred domaćim navijačima i moramo ih uzeti za ozbiljno. Tu dolaze dvije najvažnije utakmice skupine jer računamo kako ćemo se s Crnom Gorom i Španjolskom boriti za prve tri pozicije. Dosta je neugodna skupina, ali opet imamo ta dva protivnika i Češku protiv koje smo favoriti."

Novi član Indiana Pacersa osvrnuo se i na pripremni period s kojim je bio vrlo zadovoljan. Smatra kako se Hrvatska može nečem velikom nadati na prvenstvu.

"Dosta smo dobri, pokazali smo puno toga i kroz pripremno razdoblje, to jest da se možemo nadati nečemu. Dva poraza od Slovenije su nam dobro došla i koliko god to glupo zvučalo, mislim da je dobro što smo izgubili te dvije utakmice da se vratimo u realnost. Znamo koliko smo dobri, no trebamo ostati na zemlji", kazao je Bogdanović.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!