Tenis

Ana Konjuh zaustavljena u prvom kolu i u konkurenciji parova

Mihaela Bradovski • petak, 01.09.2017.
Ana Konjuh zaustavljena u prvom kolu i u konkurenciji parova
Foto: EPA

Ana Konjuh i Beatriz Haddad Maia nisu se dugo zadržale u turniru parova. Već u prvom kolu naišle su na snažnu kombinaciju Mladenović/Pavljučenkova te su upisale poraz...

Kristina Mladenović i Anastazija Pavljučenkova bile su prejake za Anu Konjuh i Brazilku Beatriz Haddad Maiju. Francusko-ruska kombinacija slavila je u tri seta i tako izborila prolaz u drugo kolo.

Sve četiri igračice upisale su poraz u singlu i razočaravajuće završile s nastupima te su se okrenule parovima. Konjuh i Haddad Maia niti tu nisu imale uspjeha i završavaju s nastupom.

Hrvatsko-brazilski par dobro je krenuo i uzeo je prvi set sa 7:5, u drugom setu zaostajale su za break pa se uspjela vratiti na 4:3, ali poslije toga do kraja meča nisu osvojile niti jedan gem i upisale su poraz.

Čak osam puta Konjuh i Haddad Maia gubile su svoj početni udarac i s takvim nastupom teško su mogle išta očekivati od ovako kvalitetnih igračica u konkurenciji parova.

U drugom kolu Mladenović i Pavljučenkova igrat će protiv boljih iz dvoboja Kineskinja i Amerikanki. Na jednoj strani mreže bit će Wang i Wang, a na drugoj Stephens i Townsend.

US Open, prvo kolo parova:
Kristina Mladenović/Anastazija Pavljučenkova (Francuska/Rusija) - Beatriz Haddad Maia/Ana Konjuh (Brazil/Hrvatska) 5:7, 6:3, 6:0

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Josippo01.09.2017. u 22:18
    Trebamo se sad naviknuti na tih 6:0
    Josippo