Košarka

Ukić: "Red je bio da jednu od ove tri utakmice ovako odigramo"

Branimir Korać • četvrtak, 07.09.2017.
Ukić: "Red je bio da jednu od ove tri utakmice ovako odigramo"
Foto: EPA

Hrvatska je pregazila Češku u posljednjem susretu u skupini, slavila je s ogromnih 38 razlike i tako u dobrom raspoloženju prolazi dalje...

Roko Leni Ukić Česima je ubacio 12 poena, odigrao je vrlo dobru utakmicu i zadovoljan je ispunjenim ciljem u ovom dvoboju.

"Red je bio da jednu od ove tri lakše utakmice ovako odigramo. Sigurno je da je protiv Češke to bilo najlakše jer su oni izgubili svaki motiv, ali treba respektirati ozbiljnost koju smo pokazali baš svi i zasluženo upisali visoku pobjedu bez prevelike nervoze što je i bio cilj."

Iako je Hrvatska glatko slavila, Ukić naglašava kako treba cijeniti i ovakvu pobjedu.

"Znali smo mi ovakve utakmice pretvoriti u velike frustracije stoga ne treba podcijeniti niti pristup, a niti ozbiljnost s kakvom smo ušli u susret."

Protivnik u osmini finala još nije poznat, a Ukić je uvjeren kako će u svakom slučaju biti iznimno težak.

"Zasad sve ide prema planu. Naravno da nismo htjeli baš izgubiti od Španjolske, ali pokazali smo da možemo i sve je išlo u stilu naših priželjkivanja. Samo se trebamo koncentrirati na svoju igru, tko god dođe bit će jako teško i meč 50:50 sa svakim. No moramo učiniti sve što je u našoj moći da dobijemo taj jedan posto na našu stranu te prođemo dalje."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!