Rukomet

Lino Červar objavio popis igrača za reprezentativni tjedan u listopadu

Sportnet • petak, 29.09.2017.
Lino Červar objavio popis igrača za reprezentativni tjedan u listopadu
Foto: FaH

Izbornik hrvatske muške seniorske rukometne reprezentacije Lino Červar objavio je popis od 21 igrača za reprezentativno okupljanje koje je zakazano za 22. listopada 2017. godine.

Hrvatski rukometaši okupljaju se 22. listopada u 17 sati ispred Hotela Panorama u Zagrebu, a na okupu će biti sve do 29. listopada. Treninge će reprezentacija odrađivati u Zagrebu, a u sklopu ovog reprezentativnog tjedna čekaju je i dvije prijateljske utakmice protiv Slovenije. Prva utakmica na rasporedu je 26. listopada u dvorani Stožice u Ljubljani, dok će uzvratni susret biti dva dana kasnije, 28. listopada, u Areni Zagreb.

Stručno vodstvo, uz izbornika Červara, čine treneri Hrvoje Horvat, Vlado Šola, Zlatko Saračević i Ninoslav Pavelić, kondicijski treneri Pero Kuterovac i Mirko Krolo, doktori Tomislav Kukin i Krešimir Rotim, fizioterapeuti Damir Kajba, Filip Šimunović i Kristijan Kljaić, glasnogovornik Ivica Maraš, snimatelj Zoran Ćulk te tehnički direktor reprezentacije Ivica Udovičić.

Po objavljivanju popisa igrača izbornik Lino Červar samo je kratko obrazložio popis te najavio konferenciju za medije na kojoj će detaljno sve prezentirati javnosti: ''Ovo je popis igrača za nadolazeće okupljanje u reprezentativnom tjednu u listopadu u kojem nas očekuju i dvije prijateljske utakmice protiv Slovenije. Naravno, taj popis se s vremenom može mijenjati ako slučajno bude eventualnih otkaza zbog ozljeda. Na konferenciji za medije narednog tjedna obrazložit ću svoje izbore i odluke, a reći ću više i o našim očekivanjima te najaviti utakmice protiv Slovenije.''

Na popisu se nalaze:
Ivan Stevanović – Kadetten Schaffhausen
Ivan Pešić – Meškov Brest
Mirko Alilović – Telekom Veszprem Handball
Zlatko Horvat – PPD Zagreb
Ivan Čupić – Vardar
Manuel Štrlek – PGE Vive Kielce
Lovro Mihić – Orlen Wisla Plock
Marino Marić – MT Melsungen
Željko Musa – SC Magdeburg
Krešimir Kozina – Frisch Auf Göppingen
Igor Vori – PPD Zagreb
Jakov Gojun – Füchse Berlin
Marko Mamić – PGE Vive Kielce
Stipe Mandalinić – PPD Zagreb
Domagoj Duvnjak – THW Kiel
Igor Karačić – Vardar
Luka Cindrić – Vardar
Marko Kopljar – Füchse Berlin
Luka Stepančić – Paris-Saint Germain Handball
Luka Šebetić – Tremblay En France Handball
Halil Jaganjac – Metalurg

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!