Nogomet

Wales bez Garetha Balea u posljednja dva kvalifikacijska dvoboja

Branimir Korać • utorak, 03.10.2017.
Wales bez Garetha Balea u posljednja dva kvalifikacijska dvoboja
Foto: EPA

Dvije vrlo važne utakmice su pred reprezentacijom Walesa, a u njima neće moći računati na svog najboljeg igrača Garetha Balea. Bale zbog ozljede mišića mora pauzirati neko vrijeme...

Loša vijest za Velšane uoči raspleta kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji. U posljednja dva susreta neće moći računati na Garetha Balea.

I s Baleom Wales bi vrlo teško dohvatio prvu poziciju u skupini jer je Srbija odmaknula četiri boda te s jednom pobjedom u posljednja dva kola osigurava prvo mjesto u skupini. Međutim nalaze se u borbi za drugo mjesto, imaju samo bod više od Republike Irske i posljednje kolo bit će ključno.

Velšane prvo očekuje dvoboj protiv Gruzije, a onda u posljednjem kolu protiv Irske koji će dati konačnu odluku tko će zauzeti drugo mjesto. Naravno, pod pretpostavkom da će Irci uzeti bodove protiv Moldavije na svom travnjaku u devetom kolu.

Bale nije igrao niti za madridski Real u dvoboju protiv Espanyola u nedjelju, ozljeda ga je ostavila izvan tog dvoboja, a Velšani su se nadali da će se oporaviti do kvalifikacijskih dvoboja što se na kraju nije dogodilo.

SP 2018., skupina D

1Hrvatska 37:1+69
2Argentina 33:5-24
3Nigerija 33:4-13
4Island 32:5-31

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!