Rukomet

Kielce uz vrlo dobar nastup Štrleka do visoke pobjede i zadržavanja stopostotnog učinka

Branimir Korać • srijeda, 04.10.2017.
Kielce uz vrlo dobar nastup Štrleka do visoke pobjede i zadržavanja stopostotnog učinka
Foto: EPA

Kielce nastavlja bilježiti rutinske pobjede u poljskom prvenstvu, a u susretu šestog kola gostovalo je kod Wojcik Elblaga i upisalo visoku pobjedu 38:22...

Niti u šestom kolu poljskog prvenstva nije bilo nikakvih problema za rukometaše Kielcea koji su jednostavno prejaki za većinu momčadi.

Wojcik Elblag osjetio je na svojoj koži snagu momčadi Talanta Dujšebaeva, nije bio ravnopravan protivnik i upisao je vrlo visok poraz.

Kielce tako nastavlja sa stopostotnim učinkom u domaćem prvenstvu dok je Elblagu ovo četvrti ovosezonski poraz te s dvije pobjede drži šesto mjesto u skupini A.

"Možemo biti vrlo zadovoljni ovim susretom, svih 60 minuta naporno smo radili za ovu pobjedu. Isprobavali smo neke varijante obrana 6-0 i 5-1 koje ćemo moći koristiti protiv jačih protivnika. Krzysztof Lijewski zaradio je udarac u prst i to je jedina loša vijest, nakon pregleda znat ćemo konkretnije koliko je teška ozljeda. Međutim vjerujem da će biti spreman za susret protiv Flensburga u nedjelju", istaknuo je Dujšebaev.

U njegovom sastavu istaknuli su se Darko Đukić i Manuel Štrlek s po šest golova, a Marko Mamić dodao je tri.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!