Zimski sportovi

NHL: Treća uzastopna pobjeda St. Louisa

HINA • utorak, 10.10.2017.
NHL: Treća uzastopna pobjeda St. Louisa

St. Louis Blues upisali su treću pobjedu zaredom od početka sezone nakon što su sinoć slavili protiv New York Islandersa sa 3-2 poslije raspucavanja.

Vladimir Tarasenko je zabio dva gola u drugoj trećini za vodstvo Islandersa, a Jake Allen je obranio 40 udaraca za St. Louis.

Andrew Ladd je smanjio na 2-1, a Andres Lee je izjednačio minutu prije kraja za Islanderse. Thomas Greiss je upisao 33 obrane za New York.

Winnipeg Jets su sa 5-2 svladali Edmonton Oilerse, a Nikolaj Ehlers je zabio hat trick.

Mark Scheifele je dodao gol i dvije asistencije za Winnipeg (1-2-0), a Dmitry Kulikov samo gol, dok je Connor Hellebuyck obranio 37 udaraca prema vratima Jetsa.

Golove za Edmonton, kojem je ovo drugi uzastopni poraz, zabili su Leon Draisaitl i Ryan Nugent-Hopkins.

Tampa Bay Lightening su u produžetku sa 4-3 slavili protiv Washington Capitalsa, a pobjednički gol minutu i 52 sekunde prije kraja zabio je Brayden Point.

Preostale pogotke za Tampu (2-1-0) su postigli Alex Killorn, Chris Kunitz i Nikita Kucherov, dok je vratar Vasilevskiy upisao 23 obrane.

Mrežu Lighteninga su zatresli T.J. Oshie dva puta i Nicklas Backstrom jednom, dok je Aleksej Ovečkin, koji je u prva dva susreta postigao hat trick, utakmicu završio bez pogotka.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!