Nogomet

Lokomotiva remizirala s Dinamom i tako osigurala prolaz u drugo kolo UEFA Lige prvaka mladih

Dario Dodić • srijeda, 18.10.2017.
Lokomotiva remizirala s Dinamom i tako osigurala prolaz u drugo kolo UEFA Lige prvaka mladih
Foto: FaH

Juniorski prvaci Hrvatske, nogometaši Lokomotive, osigurali su prolaz u drugi krug UEFA Lige prvaka mladih. Nakon pobjede u gostima Lokosi su kod kuće remizirali s bukureštanskim Dinamom i tako osigurali prolaz dalje...

Juniori Lokomotive su u Lučkom u uzvratu prvog kola UEFA Lige prvaka mladih remizirali s Dinamom iz Bukurešta i tako potvrdili plasman u drugo kolo. Podsjetimo, Lokomotiva je u Bukureštu slavila s 2:0 te je remijem 2:2 kod kuće osigurala prolaz dalje.

Izabranici Jerka Leke u dvije su utakmice ipak pokazali puno više i zasluženo prošli dalje. Još ih jedna stepenica dijeli od spajanja u nokaut-fazi s juniorskim momčadima klubova iz Uefine Lige prvaka. Na tom putu Lokomotivi će stajati pobjednik ogleda između Željezničara i Ludogoreca, kojeg ćemo doznati večeras. U prvoj utakmici u Bugarskoj momčadi su odigrale 1:1.

Poveli su gosti iz Bukurešta u 37. minuti kada je Vasile iz jedanaesterca matirao Vasilja. Brzo su se aktualni juniorski prvaci Hrvatske vratili u egal, za mirniji odlazak na odmor pobrinuo se Krajinović u 42. minuti.

Nakon što je Gheorghe zaradio drugi žuti karton u 79. minuti i tako goste ostavio s igračem manje na travnjaku malo su se opustili domaći nogometaši i tako si zakomplicirali situaciju u završnici.

Za novo vodstvo Dinama zabio je Cretu u 87. minuti, treći pogodak donio bi gostima prolaz dalje, ali da strepnje u finalnim minutama ne bude pobrinuo se Vranjković golom za konačnih 2:2.

UEFA Liga mladih, 1. kolo, uzvrat:
*Lokomotiva - Dinamo 1948 2:2 (rezultat 1. utakmice 2:0)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!