Košarka

Portisu osam utakmica suspenzije zbog nanošenja teške ozljede Nikoli Mirotiću

Branimir Korać • srijeda, 18.10.2017.
Portisu osam utakmica suspenzije zbog nanošenja teške ozljede Nikoli Mirotiću
Foto: EPA

Sukob na treningu Chicago Bullsa okončan je nokautom i teškom ozljedom Nikole Mirotića koji će pauzirati više od mjesec dana, a Bobby Portis suspendiran je na osam utakmica zbog udaranja španjolskog reprezentativca...

Kako izvještavaju dobro upućeni američki mediji, sve je počelo trash talkom, a kada je došlo do fizičkog kontakta, sijevnuo je udarac koji je sjeo točno na lice Mirotića i nanio mu teške ozljede.

Španjolski reprezentativac zaradio je frakturu čeljusti i potres mozga, mora na operaciju i neće ga biti na parketu oko šest tjedana. Prije nego dobije dozvolu za nastup, morat će proći i kroz obavezan protokol nakon potresa mozga.

Bullsi su potvrdili kako je Bobby Portis zbog ovog sukoba zaradio suspenziju u trajanju od osam utakmica i ona počinje teći već od prvog nastupa Bullsa u novoj sezoni. "Njegov potez je nedopustiv i nema nikakve isprike, ali Portis nije loš dečko", istaknuo je John Paxson, izvršni potpredsjednik Bullsa.

Ionako oslabljeni Bullsi kojima se predviđa jedan od najlošijih omjera u ligi u novoj sezoni, ovim potezom bit će samo dodatno oslabljeni.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!