Ostali sportovi

Novi profesionalni izazov za Filipa Hrgovića, u Schwerinu ga očekuje neporaženi Čeh

Sportnet • utorak, 24.10.2017.
Novi profesionalni izazov za Filipa Hrgovića, u Schwerinu ga očekuje neporaženi Čeh
Foto: EPA

Pred najboljim hrvatskim boksačem već je sljedeća profesionalna borba, u petak, 27. listopada u Schwerinu očekuje ga Pavel Sour, Čeh koji u dosadašnjoj profesionalnoj karijeri ima šest borbi i isto toliko pobjeda, jednu od njih protiv Ante Verunice...

Svoju drugu profesionalnu borbu u karijeri Filip Hrgović, proslavljeni hrvatski olimpijac, imat će u sklopu World Boxing Super Series četvrtfinalnog turnira u njemačkom Schwerinu. Meč je najavljen za petak 27. listopada 2017., a Hrgovićeva borba s Čehom Sourom bit će jedan od uvodnih dvoboja ove sportske priredbe koju će predvoditi Brahmer i Brant. Pavel Sour ima šest pobjeda iz šest mečeva. Svi boksači borit će se u šest rundi po tri minute trajanja.

World Boxing Super Series (WBSS) je prvi godišnji boksački turnir koji okuplja "najbolje od najboljih" boraca, koji će se diljem svijeta natjecati za trofej Muhameda Alija. Ukupno 16 elitnih boksača u dvjema težinskim kategorijama (Cruiserweight & Super Middleweight) borit će se u četrnaest borbi u eliminacijskom turniru, a pobjednik svake divizije bit će okrunjen u svibnju 2018. godine.

Filipova borba je jedna od tri glavne borbe u noći te će biti emitirana u svijetu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!