Nogomet

Rudeš prvi put u svojoj povijesti došao do četvrtfinala Kupa

Mihaela Bradovski • utorak, 24.10.2017.
Rudeš prvi put u svojoj povijesti došao do četvrtfinala Kupa
Foto: FaH

Prvi četvrtfinalist Kupa je Rudeš koji je u produžecima bio bolji od Slaven Belupa s 2:0. Rudešani su slavili golovima u drugom produžetku i tako prvi put u klupskoj povijesti ušli među osam najboljih...

Rudeš i Slaven Belupo susreli su se u prvom susretu osmine finala Kupa, a u Kranjčevićevoj je Rudeš slavio s 2:0 i to uz oba gola postignuta u drugom produžetku.

Domaćin u ovom susretu probio je led u 107. minuti kada je stigao do vodstva golom Tomislava Turčina, a dvije minute kasnije riješio je pitanje prolaza pogotkom Juana Entrene.

Entrena je upravo u produžetku ušao u igru, samo deset minuta prije nego je postavio konačnih 2:0 te se pokazao kao pogodak trenera Inakija Alonsa.

Rudeš je tako ove sezone po prvi put iskusio prvoligaški nogomet, a sada će prvi put zaigrati i u četvrtfinalu Kupa.

Tko će mu biti protivnik, nije poznato, a preostalih sedam sudionika bit će poznato nakon što se odigraju preostali susreti. Sutra se sastaju Šibenik - Hajduk, Zagreb - Lokomotiva, Inter Zaprešić - Sesvete, Zadar - Osijek, Novigrad i Dinamo igraju 31. listopada, Cibalia i Istra 7. studenog, a Gorica i Rijeka 14. studenog.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!