Košarka

Walton nije zabrinut zbog Ballovog šuta, traži od njega da nastavi pokušavati

Branimir Korać • subota, 28.10.2017.
Walton nije zabrinut zbog Ballovog šuta, traži od njega da nastavi pokušavati
Foto: EPA

Lonzo Ball i kada je dolazio u NBA ligu bio je poznat po nekim drugim stvarima, a ne po izvrsnom šutu. Od početka pokazuje kako ima smisao za igru, ali šut je trenutno daleko od nekog uobičajenog standarda...

Lakersi su noćas upisali još jedan poraz, treći ove sezone te nakon što su izgubili od Raptorsa 101:92, pali su na omjer 2-3. Lonzo Ball i dalje je ime o kojem se priča kada su Lakersi u kontekstu, a i u ovom susretu imao je problema sa šutem.

Dvoboj je završio s pet poena i šutom iz igre 2/7 od čega 1/5 za tri poena, no trener Luke Walton uopće nije zabrinut zbog niskog prosjeka šuta u prvih pet utakmica ove sezone.

"Ne brine me Lonzov šut, od njega tražim da i dalje pokušava. Na treninzima radi jako dobro i očekujemo da će se i taj segment popraviti", istaknuo je trener Lakersa.

Ball je u prvih pet utakmica sezone na 10.2 poena u prosjeku, ali uz šut iz igre na svega 31 posto od čega 23 posto za tri poena. Na UCLA-u brojevi su bili daleko bolji i Ball je bio na 55 posto ubačaja iz igre od čega 41 posto za tri poena.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!