Rukomet

Stefan Vujić igrat će na Europskom prvenstvu u Hrvatskoj, ali u dresu Srbije

Branimir Korać • subota, 04.11.2017.
Stefan Vujić igrat će na Europskom prvenstvu u Hrvatskoj, ali u dresu Srbije
Foto: FaH

Bivši mladi hrvatski reprezentativac i donedavni član PPD Zagreba, Stefan Vujić, prihvatio je poziv izbornika Srbije Jovice Cvetkovića i igrat će za njegovu reprezentaciju...

Stefan Vujić novo je pojačanje na popisu reprezentacije Srbije, bivši igrač PPD Zagreba nedavno je dobio srpsko državljanstvo i igrat će za tamošnju reprezentaciju.

Nakon što je u Zagrebu imao dosta problema s ozljedama, Vujić je tijekom ljeta otišao u Rumunjsku gdje s uspjehom nosi dres Steaue i to nije ostalo neprimijećeno te ga je pozvao srpski izbornik Jovica Cvetković koji će ga najvjerojatnije voditi na Europsko prvenstvo u Hrvatsku.

"Kandidat za Europsko prvenstvo bit će i Stefan Vujić iz rumunjske Steaue. On je 91. godište. Kada sam pričao o organizaciji igre, on bi mogao imati rolu tog srednjeg beka potpuno posvećenog ekipi. Iskusan je igrač, nastupao je za Hrvatsku. Rođen je u Hrvatskoj, roditelji su mu Srbi i od nedavno ima srpsko državljanstvo. Ljudi iz Saveza će pokušati riješiti papirologiju vezanu za njega kako bi mogao biti kandidat za sastav na EP 2018. Stefan je organizator igre, borac, ratnik, realizator, dobar u obrani i napadu. Volim takve igrače", istaknuo je Cvetković.

Vujić je rukometnu karijeru započeo u Umagu, nakon toga nosio je dres Poreča pa preselio u Francusku gdje je igrao za Nantes i Istres otkud je i preselio u PPD Zagreb.

Srbija nastup na Europskom prvenstvu otvara u Splitu upravo protiv Hrvatske.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik04.11.2017. u 18:18
    Kad sam ga gledao zadnjih par godina u dresu Zagreba, baš sam bio ugodno iznenađen njegovom igrom i smatrao da treba biti negdje u okviru reprezentacije. Pričalo se da je Stefan sklon ozljedama, ali ionako bi se teško u reprezentaciji probio na svojoj poziciji pored Duvnjaka, Cindrića i Karačića... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Nenad6204.11.2017. u 13:28
    Lako cemo mi sa igračima, nego šta ćemo sa trenerom....
    Nenad62