Košarka

Knicksima se vraća Noah, pokušavaju razmijeniti Kuzminskasa

Branimir Korać • srijeda, 08.11.2017.
Knicksima se vraća Noah, pokušavaju razmijeniti Kuzminskasa
Foto: EPA

New York Knicksi od ponedjeljka će biti jači za Joakima Noaha koji se vraća nakon suspenzije i značajno pojačava konkurenciju u momčadi. Njegovim dolaskom moraju očistiti jedno mjesto u rosteru, a pokušavaju to učiniti tradeom koji bi uključivao Mindaugasa Kuzminskasa...

Knicksi sada imaju na rosteru 15 igrača, a povratkom suspendiranog Joakima Noaha jedan će biti višak i intenzivno rade na ispipavanjhu pulsa kod ostalih momčadi.

Prvi kandidat za trade je Mindaugas Kuzminskas, Litavac koji ove sezone ne dobiva priliku i Knicksi bi ga se rado riješili. Iza njega je solidna prošla sezona te se nadaju kako bi u zamjenu mogli dobiti izbor na draftu.

Sam Kuzminskas još ne želi komentirati takve priče.

"Znam samo ono što sam pročitao na internetu. Ne mogu komentirati takve stvari jer nisu službene od strane kluba, mog menadžera ili mene. Normalno je da se javljaju takve priče jer će netko ispasti višak Joakimovim povratkom", kaže Kuzminskas.

Kako tvrdi ESPN, ako Knicksi ne uspiju odraditi posao s Kuzminskasom i ako ne bude zainteresiranih za neke tradeove koji bi im smanjili roster, vjerojatan izbor za otpuštanje trebao bi biti Ramon Sessions.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!