Rukomet

Lokomotiva već u Austriji otvorila vrata osmine finala Challenge Cupa

Mihaela Bradovski • subota, 11.11.2017.
Lokomotiva već u Austriji otvorila vrata osmine finala Challenge Cupa
Foto: FaH

Rukometašice Lokomotive već u prvom susretu šesnaestine finala Challenge Cupa praktički su izborile prolaz. U austrijskom Stockerauu slavile su s ogromnih 37:19...

U konačnici očekivan rasplet, Lokomotiva ima značajno kvalitetniju ekipu od Stockeraua i to je samo trebalo potvrditi na parketu. Tako je i bilo, Lokosice su potpuno dominirale svih 60 minuta i na kraju apsolutno zasluženo slavile 37:19.

Austrijanke ne mogu do čuda, na svom parketu nisu mogle parirati Lokosicama, a sada ih očekuje gostovanje u Zagrebu gdje će pokušati izbjeći novi visok poraz i to bi za njih već bio dobar rezultat.

Lokomotiva je ozbiljno shvatila austrijski sastav i od početka je krenula snažno, odmah stvorila razliku koju je samo povećavala u nastavku susreta.

Do kraja utakmice gošće nisu posustajale, htjele su upisati što uvjerljiviju pobjedu kako bi riješile pitanje prolaza što bezbolnije. U tome su i uspjele te na uzvrat u svoju dvoranu nose ogromnih 18 golova prednosti.

Po devet golova kod Lokomotive postigle su Jelena Kajfeš i Larissa Kalaus, šest je dodala Marina Glavan, a pet Paula Posavec. Kod Stockeraua Carmen Reiss i Petra Varjassiova postigle su po četiri gola.

Challenge Cup, šesnaestina finala:
Müllner Bau Stockerau - Lokomotiva Zagreb 19:37

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!