Tenis

Marach i Pavić došli, vidjeli i pobijedili

Sportnet • petak, 17.11.2017.
Marach i Pavić došli, vidjeli i pobijedili

Nakon što je par Dodig/Granollers morao odustati zbog Dodigove ozljede, za zadnji meč upali su Oliver Marach i Mate Pavić. Bez većih problema svladali su legendarnu braću Bryan sa 6:4, 6:4...

PIŠE: Jan Šneler

Nije moglo bolje početi za Maracha i Pavića. Odmah u prvom gemu, oduzeli su servis braći Bryan. Kako se meč razvijao, tako je bilo pregršt break šansi na obje strane. Napomenimo kako je četiri puta gem odlazio u "deuce", a kako kod parova na >TP Touru nema prednosti, tako je svaki sljedeći poen ključan. Ipak, zahvaljujući odličnim Pavićevim servisima, on i Austrijanac osvojili su set.

U drugi set, Amerikanci su ušli bolje te se na prvu break priliku čekalo do šestog gema kada su braća Bryan imala šansu na Pavićevom servisu. To nisu iskoristili, ali su Marach/Pavić to uspjeli u sljedećem gemu te do kraja vrlo suvereno priveli set, a u konačnici i meč kraju.

Marach i Pavić su se odlično predstavili i pokazali kako fenomenalno funkcioniraju, a zadovoljstvo im može pružiti činjenica kako odlaze neporaženi. Možemo tvrditi i kako je šteta da nisu dobili priliku odigrati cijelu grupnu fazu te potvrditi odličnu sezonu. Što se tiče Boba i Mikea Bryana, oni su se doveli u nezgodnu situaciju. Za prolazak dalje im treba pobjeda para Kubot/Melo. U slučaju bilo kakve pobjede Soaresa i Murraya, braća Bryan ispala bi iz daljnjeg natjecanja.

ATP Finals, treće kolo:
B.Bryan/M.Bryan - Marach/Pavić 4:6 4:6

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!