Košarka

VIDEO: Fantastičan nastup Bogdanovića i Pacersa u gostima na Floridi

Branimir Korać • ponedjeljak, 20.11.2017.
VIDEO: Fantastičan nastup Bogdanovića i Pacersa u gostima na Floridi
Foto: EPA

Indiana je u nedjelju navečer gostovala u Miamiju i odigrala sjajnu utakmicu, a u takvu predstavu odlično se uklopio i raspoloženi Bojan Bogdanović...

Indiana Pacersi odigrali su jednu od svojih najboljih ovosezonskih utakmica na gostovanju u Miamiju gdje su pregazili Heat s visokih 120:95. Očekivala se tijesna utakmica u kojoj su obje momčadi vidjele šansu za pobjedu, međutim briljantnim drugim poluvremenom Pacersi su uništili Heat.

Bojan Bogdanović odradio je izvrsnu utakmicu na obje strane parketa, a posebno je bio raspoložen u tom ključnom drugom poluvremenu gdje je u jednom trenutku s osam od deset poena Pacersa odveo Indiana do visoke prednosti 77:59 i tu je susret prelomljen.

Ostatak dvoboja prerastao je u ekshibiciju u kojoj domaćin nije imao nikakve šanse, gosti su imali puno više raspoloženih igrača i rutinski su odrađivali posao.

Treba svakako istaknuti sjajan nastup Mylesa Turnera koji je u prvom poluvremenu nosio Pacerse, a kada mu se u drugom dijelu priključio i Bogdanović domaćin je potpuno pao.

Na kraju je Bogdanović za 35 minuta ubacio 26 poena što mu je najbolji učinak u dresu Pacersa, napravio je to uz šut za dva poena 3/4 te tricu 6/10 čemu je dodao i 2/2 s linije slobodnih bacanja. Osim toga upisao je i tri skoka i dvije asistencije.

Myles Turner također je bio odličan s 25 poena i sedam skokova, Darren Collison ubacio je 12 poena uz deset skokova, a Domantas Sabonis uhvatio je deset skokova.

Kod Heata Wayne Ellington ubacio je 21 poen (7/12 trica), a po 15 poena dodali su Josh Richardson i Hassan Whiteside (osam skokova). Potpuno je podbacio Dion Waiters koji je ostao bez poena uz šut 0/10.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!