Nogomet

Sjajni Peruanac zakasnio dva dana s povratkom u klub, Sao Paulo mu oprostio

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 20.11.2017.
Sjajni Peruanac zakasnio dva dana s povratkom u klub, Sao Paulo mu oprostio
Foto: EPA

Peru je prvi put nakon 1982. godine izborio nastup na svjetskom prvenstvu, a neki od reprezentativaca produžili su sa slavljem i nisu se u očekivano vrijeme pojavili u klubovima...

Jedan od njih je i Christian Cueva, jedan od najboljih igrača peruanske reprezentacije koji je predvodio Peru do pobjede u uzvratu dodatnih kvalifikacija protiv Novog Zelanda.

Cueva se u Sao Paulo vratio dva dana kasnije nego što je bilo predviđeno, ali u klubu su mu oprostili i neće biti kažnjen.

"Proživio je najljepše dane u povijestu peruanskog nogometa, nakon 36 godina njegova reprezentacija ponovno će igrati na SP-u. Predsjednik Perua proglasio je nacionalni praznik i cijela nacija bila je u transu. Nećemo niti razmatrati neku kaznu za Christiana", potvrdio je predsjednikm brazilskog diva Carlos Alberto de Barros e Silva.

Cueva se kasno priključio Sao Paulu, ali je ipak dobio priliku u nedjelju u dvoboju protiv Botafoga koji je završio bez pogodaka, a Peruanac je odigrao pola sata.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Zdren20.11.2017. u 23:12
    Amateri :D
    Zdren
  • KORISNIK 00720.11.2017. u 19:52
    Peruanac Feyenoorda Tapia i Novozelandjanin PEC Zwollea Ryan Thomas su putovali 48 sati avionom da bi dosli nazad u Eredivisie
    KORISNIK 007