Košarka

Izbornik Skelin odredio 12 putnika za Nizozemsku

Branimir Korać • srijeda, 22.11.2017.
Izbornik Skelin odredio 12 putnika za Nizozemsku
Foto: FaH

Izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije Ivica Skelin odredio je 12 igrača koji će otputovati u Nizozemsku na prvu utakmicu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo...

Hrvatska košarkaška reprezentacija u petak od 20 sati u Nizozemskoj igra prvu utakmicu u sklopu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, a izbornik Ivica Skelin prekrižio je trojicu igrača i odlučio s kojim će snagama krenuti na Nizozemce.

Iz konkurencije za nastup u ovom susretu otpali su Karlo Žganec, Josip Bilinovac i Roko Badžim koji se mogu izboriti za mjesto u rosteru protiv Italije gdje će Hrvatska biti jača za Krunu Simona.

"Ostaje ta utakmica s Italijom u nedjelju, a svi su oni na dispoziciji reprezentaciji. Smatram da su zaista jako dobro radili, nije razlog što nisu među ovih dvanaest jer nisu dobro radili, zapravo su nijanse odlučile. Oni su tu i ako zatrebaju računamo na njih. Ugodno su me iznenadili svi dečki i smatram da ova grupa ima potencijala i u budućnosti ćemo ih jako dobro pratiti", izjavio je izbornik Skelin za stranicu Saveza.

Na popisu putnika za Nizozemsku nalaze se Dominik Mavra (MZT), Toni Katić (Cedevita), Filip Krušlin (Cedevita), Jakov Mustapić (Krosno), Domagoj Bošnjak (Cibona), Ivan Ramljak (Cedevita), Luka Božić (Zadar), Željko Šakić (Cluj), Boris Barać (Nymburk), Miro Bilan (Strasbourg), Darko Planinić (Dinamo Sassari), Josip Sobin (Anwil).

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • narada10823.11.2017. u 23:39
    sa ovim rosterom, I'm sorry, nismo favoriti protiv Nizozemaca, koji su izbacili Crnu Goru iz kvalifikacija za prosli EP.
    narada108