Hrvatski kup, četvrtfinale, 30.11.2017, 16:00 h

Lokomotiva u blatu u Kranjčevićevoj bolja od Rudeša

Branimir Korać • četvrtak, 30.11.2017.
Lokomotiva u blatu u Kranjčevićevoj bolja od Rudeša
Foto: FaH

U uvjetima koji su imali smo neke dodirne točke s nogometom, Lokomotiva je u Kranjčevićevoj svladala Rudeš u četvrtfinalu Kupa i uspjela je izboriti ulazak među četiri najbolja...

Nakon Dinama i Hajduka, prolaz u polufinale Kupa izborila je i Lokomotiva. Lokosi su u Kranjčevićevoj bili bolji od Rudeša s 2:1 i tako su treći sudionik polufinala.

Uvjeti su bili iznimno teški, travnjak je bio sličniji solidnoj oranici nego nečem na kojem bi se trebalo održavati išta vezano uz sport, a u takvim uvjetima čak je viđena i sasvim dobra utakmica. Pokušavali su igrati i jedni i drugi, bilo je prilika na obje strane, a Lokomotiva je na kraju ipak slavila.

Rudeš je poveo dosta rano, već u desetoj minuti nakon ubačaja iz kornera Budimir je uspio samo prebaciti loptu, ali idealno na potpuno zaboravljenog Glaudera koji s ruba peterca glavom zabija za vodstvo.

Novi problem za Lokomotivu javio se nakon što je Mathias Chago ostao na travnjaku i zbog ozljede vrlo brzo morao napustiti igru.

Ipak do odlaska na odmor Lokomotiva je stigla do poravnanja. U 16 metara Glauder je povlačio i srušio Kolingera te je dosuđen penal. Siguran Izvođač bio je Lovro Majer.

U nastavku susreta viđen je još samo jedan pogodak i to onaj dovoljan za polufinale. U 65. minuti postigao ga je Luka Ivanušec i tako odveo Lokomotivu u sljedeću fazu natjecanja.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!