Nogomet

Rohr: "Prva utakmica s Hrvatskom bit će ključna"

Branimir Korać • petak, 01.12.2017.
Rohr: "Prva utakmica s Hrvatskom bit će ključna"
Foto: EPA

Izbornik i tehnički savjetnik nigerijske reprezentacije Gernot Rohr smatra kako će daljnju sudbinu Nigerije na Svjetskom prvenstvu u Rusiji u potpunosti odrediti prva utakmica a Hrvatskom...

Hrvatska i Nigerija susrest će se u Kaliningradu u prvom susretu grupne faze Svjetskog prvenstva, a nigerijski izbornik Gernot Rohr uvjeren je kako će ta utakmica biti ključna za Nigeriju.

"Prva utakmica protiv Hrvatske je ključna jer ako želite napraviti nešto više, morate dobro otvoriti Prvenstvo i napuniti se samopouzdanjem. Hrvatska je ispred nas u Fifinom poretku i bit će favorit. Pobjeda protiv Hrvatske pomogla bi nam u drugom susretu s Islandom gdje bi mogli igrati bez tolikog pritiska", ističe Rohr.

"Imamo mladu reprezentaciju koja je sa svakom utakmicom sve bolja. Nastavit ćemo naporno i ponizno raditi kako bi razveselili sve Nigerijce."

Utakmice će odigrati u različitim dijelovima Rusije stoga Nigerijci odmah kreću u planiranje logističkog dijela.

"Naša prva utakmica je u Kaliningradu koji je u zapadnom dijelu, zatim idemo u središnju Rusiju u Volgograd i na kraju dolazimo u St. Peterburg. Bit će potrebno sve jako dobro isplanirati."

SP 2018., skupina D

1Hrvatska 37:1+69
2Argentina 33:5-24
3Nigerija 33:4-13
4Island 32:5-31

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!