Košarka

Vogel: "Sve je to dio razvoja mladih igrača", Vučević: "Sretan sam zbog Marija, igrao je jako dobro"

Branimir Korać • četvrtak, 14.12.2017.
Vogel: "Sve je to dio razvoja mladih igrača", Vučević: "Sretan sam zbog Marija, igrao je jako dobro"
Foto: EPA

Mario Hezonja odigrao je svoju najbolju utakmicu ove sezone i bio je jedan od najboljih pojedinaca Orlanda u porazu protiv Clippersa. Nikola Vučević posebno ga je hvalio nakon susreta.

Frank Vogel zna za Hezonjine mogućnosti i tvrdi da su ovakvi bljeskovi dio razvoja kod mladih igrača.

"Dečko ima mogućnosti. Posljednjih godina se dosta mučio i tražio, ali ako dođe do konstantnije minutaže, moguće je da ćemo gledati ovakve bljeskove. Sve je to dio razvoja mladih igrača", smatra Vogel.

Hezonja je protiv Clippersa ubacio 17 poena, uhvatio devet skokova, podijelio četiri asistencije i ubilježio tri blokade. Nikola Vučević posebno ga je hvalio nakon ovog dvoboja.

"Odigrao je stvarno jako dobro. Odigrao je agresivno i pametno, imao je niz dobrih akcija, dobro je skakao i igrao dobro u obrani. Morate znati da to nije nimalo lako kada dugo ne igrate i niste u ritmu utakmica. Međutim i u Atlanti je odigrao stvarno dobro bez obzira što dugo prije toga nije igrao. Sretan sam zbog njega, naporno radi, daje sve od sebe na treningu, čeka svoju priliku i sada ju je iskoristio."

Sljedeći Orlandov protivnik bit će Portland, a tu bi se trebali vratiti i Aaron Gordon i Jonathan Isaac, no i dalje nema Evana Fourniera i Terrencea Rossa što znači da bi Mario trebao i u narednim tjednima dobivati minutažu, posebno ako nastavi s ovakvom igrom.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik14.12.2017. u 22:57
    Da,ali svejedno vise ne racunaju na njega od slijedece sezone, barem su tako najavili vec prije nba liga je odlicna za unistiti mladoga igraca,ako ne pokazes odmah da mozes konkurirati gotov si,tako su i Žižica vec prekrizili jer nemaju strpljenja s mladim igracima,i onda im je bolje vratiti se u... [više na forumu]
    Obrisan korisnik