Ostali sportovi

Skupština HOO-a u četvrtak, 21. prosinca, tri točke dnevnog reda s financijskom tematikom

Sportnet • srijeda, 20.12.2017.
Skupština HOO-a u četvrtak, 21. prosinca, tri točke dnevnog reda s financijskom tematikom
Foto: FaH

Dan nakon proglašenja najboljih sportaša u 2017. godini, Hrvatski olimpijski odbor (HOO) održat će u Zagrebu 49. sjednicu skupštine.

Pred članovima skupštine tri su točke dnevnog reda s financijskom tematikom - izmjena i dopuna Financijskog plana HOO-a za 2017. godinu, prijedlog Programa javnih potreba sporta državne razine za 2018. i izvješće o izvršenju ovogodišnjeg Financijskog plana HOO-a do 30. studenoga.

Pet sportskih saveza iz članstva HOO-a zatražilo je izmjenu vlastitog statusa u nacionalnoj olimpijskoj udruzi, a nakon što im je te zahtjeve nedavno odobrilo Vijeće HOO-a, o tome će sud dati i članovi skupštine.

Skupštinsko zasjedanje je u četvrtak, 21. prosinca 2017. u 14.30, u zagrebačkom hotelu Panorama, a prethodit će mu još nekoliko skupova sportskih dužnosnika na Trgu Krešimira Ćosića. U poslovnim prostorijama HOO-a u Domu sportova održat će se četiri tematske sjednice. Radne sastanke imaju Odbor ljetnih olimpijskih sportova, Odbor zimskih olimpijskih sportova, Odbor neolimpijskih sportova i Odbor lokalnih sportskih zajednica.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!