Tenis

Kyrgios: "Ne treba mi trener, ionako sam samostalno došao tu gdje jesam"

Branimir Korać • srijeda, 20.12.2017.
Kyrgios: "Ne treba mi trener, ionako sam samostalno došao tu gdje jesam"
Foto: EPA

Nick Kyrgios ove godine povremeno je radio sa Sebastianom Grosjeanom, ali nije se odlučio za angažman nekog trenera koji će na duže vrijeme biti uz njega...

Prema Kyrgiosovim riječima, to se i neće tako brzo dogoditi i Australac će nastaviti samostalno raditi i pripremati se i u sljedećoj sezoni.

"Nemam trenera i mislim da ću nastaviti istim putem od ove godine. U zadnje tri godine uglavnom sam sam zaslužan što sam došao do 13. pozicije na ljestvici. Nije jednostavno uzeti nekoga jer nikada niste sigurni je li on tu samo zbog novca ili u srcu ipak ima želju pomoći mi. Ne tražim trenera koji je veliko ime, najvažnije mi je da mi želi pomoći i da mu mogu vjerovati, a još uvijek nisam pronašao takvog. Mislim da mi trenutno ne treba trener koji će stalno raditi sa mnom."

Prošle sezone imao je dosta problema s ozljedama i nije na najbolji način otvorio godinu. Za to krivi ljubav prema košarci koju je ipak zapostavio u ovim pripremama.

"Mislim da sam više radio na sebi u ovim pripremama, prošle godine sve što sam radio bilo je igranje košarke. Zato sam i imao problema uoči Australian Opena, ali sada osjećam da sam spreman. Još uvijek imam dovoljno vremena uhvatiti i pravu formu."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!