Košarka

Ozljeda Lopeza nije pomogla Zupcu: "Ostaje i dalje u South Bay Lakersima"

Branimir Korać • četvrtak, 21.12.2017.
Ozljeda Lopeza nije pomogla Zupcu: "Ostaje i dalje u South Bay Lakersima"
Foto: EPA

Iako su Los Angeles Lakersi ostali bez startnog centra Brooka Lopeza, Ivica Zubac neće biti povučen iz G-League i ostat će i dalje u South Bay Lakersima...

U neku ruku dobra, ali u neku loša vijest za Ivicu Zupca. Luke Walton odbacio je mogućnost njegovog povlačenja iz South Bay Lakersa nakon što je ozljedu zaradio Brook Lopez.

Dobro je to što će Zubac i dalje imati dobru minutažu i igrati ma koliko god konkurencija u G-League bila slabija, ne bi samo putovao s LA Lakersima i bio u ulozi promatrača na susretima. Loše je pak to što ga Walton i dalje ne vidi u nekoj ozbiljnijoj rotaciji, ma što god mu se dogodilo s visokim igračima, promijenit će način igre, smanjiti petorku, no na hrvatskog internacionalca neće računati.

"Zubac će ostati zasad u South Bayu. Za njega je važno da ima veliku minutažu, da igra i dobiva samopouzdanje. Tijekom ljeta je naporno radio, ali u ovako zgusnutom našem rasporedu nije dobivao dovoljno minuta i nije imao dovoljno treninga. Baš zato ostavljamo ga u South Bayu", rekao je Walton.

Brooka Lopeza neće biti tri tjedna, protiv Houston Rocketsa u petorci je krenuo Andrew Bogut, ali većim dijelom dvoboja Lakersi su igrali s niskom petorkom.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!