Tenis

Serena Williams poražena na povratku tenisu poslije rođenja djeteta

Branimir Korać • subota, 30.12.2017.
Serena Williams poražena na povratku tenisu poslije rođenja djeteta
Foto: EPA

Nekadašnja prva tenisačica svijeta Serena Williams odigrala je prvi meč nakon trudnoće i rođenja djeteta. Williams je nastupila na ekshibicijskom turniru u Abu Dhabiju i izgubila od Jelene Ostapenko...

Bez obzira na poraz 2:6, 6:3, 10:5, Serena Williams može biti zadovoljna načinom na koji je odradila dvoboj protiv Jelene Ostapenko.

Bio je to njezin prvi nastup nakon osvajanja Australian Opena prošle godine, tada je bila trudna četiri mjeseca, a nakon što je zbog rođenja djeteta propustila praktički cijelu prošlu sezonu, vratila se tenisu na početku nove sezone.

Embed from Getty Images

Nastup u Abu Dhabiju mali je eksperiment koji će pokazati je li Serena spremna zaigrati na Australian Openu i braniti titulu. Prvi meč dao je pozitivne odgovore i za očekivati je njezin nastup i to u važnoj ulozi.

"Prvi meč uvijek je težak, posebno nakon trudnoće. Međutim zadovoljna sam i sretna sam što sam ovdje", istaknula je nakon meča.

Odigrala je dobar meč protiv protivnice koja je na visokoj razini i koja joj je pokazala gdje se otprilike nalazi u ovom trenutku.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik30.12.2017. u 22:14
    Bit ce to opet ona stara Serena,samo joj fali meceva i nije fizicki na nivou sto je sasvim normalno,kad se vrati u formu opet ce gaziti sve jer je jednostavno najbolja i najveca ikada,ona moze ako ne bude povreda bez problema igrati i do 40-te..
    Obrisan korisnik