Ostali sportovi

VIDEO: Mirko Filipović za minutu riješio Kosaku, Japanac bez ikakve šanse

Branimir Korać • nedjelja, 31.12.2017.
VIDEO: Mirko Filipović za minutu riješio Kosaku, Japanac bez ikakve šanse
Foto: FaH

Četiri godine stariji Japanac Tsuyoshi Kosaka nije imao baš nikakve šanse protiv Mirka Filipovića. Borba je trajala vrlo kratko, Filipović je rutinski doveo borbu u parter gdje je serijom udaraca nakon samo minute borbe dokrajčio Japanca...

Povratnička borba Mirka Filipovića okončana je kako se i predviđalo. Tsuyoshi Kosaka, 47-godišnji Japanac koji je imao dugačku pauzu prije nego se prošle godine vratio u ring, nije predstavljao niti jači sparing za Filipovića.

Nakon prvih 30-ak sekundi ispitivanja snaga, Kosaka je završio na podu gdje je Filipović uputio niz vrlo snažnih i preciznih udaraca prije nego je sudac u ringu odlučio prekinuti mučenje.

Kosakino lice pokazivalo je koliko je štete pretrpio, Filipović je rutinski stigao do pobjede u meču u kojem je pokazao da je za ovakve borce puno previsoka prepreka.

Nakon borbe potvrdio je kako će se vratiti u Japan za godinu dana kada je predviđena njegova posljednja borba te je najavio i da će tijekom godine odraditi još jednu borbu kako bi ostao u formi i bio spreman za taj završni meč.

Kosaka nakon povratka slobodnoj borbi prošle godine i poraza od Baruta na Rizinovom Grand Prixu nije niti ovdje pokazao da je spreman za borbe na ovoj razini i ovo bi vrlo lako mogao biti kraj karijere.

Inače vremešni Japanac niti nije bio prvi izbor organizatora i prihvatio je borbu tek nakon što su dvojica prvotnih kandidata odlučili igrati na sigurno i ne ulaziti s Filipovićem u ring.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • narada10831.12.2017. u 16:14
    haha da li ovi znaju da mu Cro Cop nije pravo prezime?? Znaimljivo kako stozer Japanca prati kako nas Mirkec izsamara njihovog borca a svaki udarac bi mogao biti za intenzivni odjel bolnice ;-)
    narada108
  • Obrisan korisnik31.12.2017. u 14:46
    Bravo killeru!!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik31.12.2017. u 14:38
    Dobro ga je natamburao,to je bilo i za očekivati.
    Obrisan korisnik