Tenis

WTA Auckland: Goerges i Hsieh pobjedama zaključili program, Fett saznala protivnicu u prvom kolu

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 01.01.2018.
WTA Auckland: Goerges i Hsieh pobjedama zaključili program, Fett saznala protivnicu u prvom kolu
Foto: Bruno Karadža

Kiša je stvarala dosta problema organizatorima u Aucklandu, ali još dva susreta ipak su privedena kraju te su Julia Goerges i Su-Wei Hsieh ubilježile prolaz...

Pobjednica Elite Trophyja i druga nositeljica turnira u Aucklandu, Julia Goerges, preživjela je bitku s Monicom Puig i kišom te prošla u drugo kolo. Dugo je bilo neizvjesno hoće li meč uopće biti odigran u ponedjeljak ili će se prebaciti za dan kasnije, ali na kraju su igračice ipak odradile posao, a Njemica je slavila.

"Nikada ranije nisam svladala Monicu i jako sam sretna zbog prolaza dalje. Imala sam dosta teških trenutaka u ovom meču i zadovoljna sam kako sam se sa svim tim nosila i borila se do kraja meča", istaknula je Goerges.

U azijskom dvoboju dalje je otišla Su-Wei Hsieh koja je lakoćom slavila protiv Japanke Nao Hibino. Hsieh je izgubila samo tri gema i to sva tri u drugom setu. I tamo je bila uvjerljiva, brzo je došla do 5:1 da bi se Hibino uspjela približiti, ali ne i potpuno vratiti.

Embed from Getty Images

Protivnicu u prvom kolu saznala je Jana Fett koja je nakon tri pobjede u kvalifikacijama izborila prvo kolo i dvoboj protiv Sofije Kenin.

WTA Auckland, prvo kolo:
Julia Goerges (Njemačka, 2) - Monica Puig (Portoriko) 6:4, 4:6, 6:2
Su-Wei Hsieh (Kineski Tajpeh) - Nao Hibino (Japan) 6:0, 6:3

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!