Nogomet

Ništa od Rijeke: Eduardo na liječničkom pregledu u Legiji iz Varšave

Sportnet • srijeda, 03.01.2018.
Ništa od Rijeke: Eduardo na liječničkom pregledu u Legiji iz Varšave
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Iako ga se povezivalo s Rijekom i nekim turskim prvoligašima, izgledno je kako će Eduardo da Silva nakon što prođe liječnički pregled potpisati za varšavsku Legiju...

PIŠE: Jan Šneler

Važna vijest stigla je iz Poljske. Na službenim stranicama poljskog prvoligaša osvanula je vijest kako je hrvatski nogometaš Eduardo Da Silva stigao na liječnički pregled te će nakon toga potpisati ugovor za poljski klub.

Danas se očekuje kako bi ugovor trebao potpisati još jedan hrvatski nogometaš, Domagoj Antolić, čime bi hrvatska kolonija dodatno porasla u Varšavi. Podsjetimo trener Legije je Romeo Jozak, bivši šef omladinskog pogona Dinama.

"Poznajem Eduarda od njegove 15. godine i nemam nikakve dvojbe, da ozljeda u Arsenalu nije naškodila njegovoj karijeri, da bi zahvaljujući velikom talentu i brazilskoj strasti, kombinirano s europskim mentalitetom, bio jedan od najboljih napadača na svijetu. Vjerujem da će svojim iskustvom i željom za golovima biti ogromno pojačanje za Legiju, a kao prvoklasni igrač postati uzorom mladim nogometašima u prvoj postavi Legije, ali i omladinskom pogonu", rekao je Jozak za službene stranice Legije.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!