Nogomet

Ivan Leko doveo u Club Brugge Ivana Tomečaka iz Mechelena

Branimir Korać • utorak, 09.01.2018.
Ivan Leko doveo u Club Brugge Ivana Tomečaka iz Mechelena
Foto: FaH

Vodeća momčad belgijskog prvenstva, Club Brugge, u nastavku sezone imat će i jednog Hrvata u sastavu. Ivan Leko odlučio je dovesti Ivana Tomečaka koji je prvi dio sezone odradio u Mechelenu...

Ivan Leko odrađuje sjajan posao u Club Bruggeu gdje drži prvo mjesto nakon prvog dijela sezone. Brugge je uvjerljivo vodeći, dominira u Belgiji, a u nastavku sezone bit će jači za još jednog Hrvata Ivana Tomečaka.

Tomečak se vratio u europski nogomet ovog ljeta kada je stavio potpis na ugovor s Mechelenom u kojem je upisao devet nastupa u belgijskom prvenstvu. Imao je lakših problema s ozljedom i da toga nije bilo, skupio bi i više nastupa jer kada je bio spreman, uglavnom je odrađivao svih 90 minuta.

U Club Bruggeu su tražili pojačavanje konkurencije na desnom boku te je odluka pala na Tomečaka koji bi se svojom dinamičnom igrom trebao lako uklopiti u novu momčad.

Ovo mu je četvrti angažman u inozemstvo i to kod drugog hrvatskog trenera. Prvi ga je pozvao Zoran Mamić u Al-Nassr, a sada i Leko u Brugge. Inače još je nastupao i za Dinamo, Lokomotivu, Dnipro i Rijeku.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!