Nogomet

VIDEO: Teška ozljeda i vjerojatni kraj sezone za Filipa Krovinovića

Dario Dodić • nedjelja, 21.01.2018.
VIDEO: Teška ozljeda i vjerojatni kraj sezone za Filipa Krovinovića
Foto: FaH

Mladi hrvatski nogometaš Filip Krovinović sinoć se teško ozlijedio u pobjedi njegove Benfice protiv Chavesa. Iz kluba javljaju kako je riječ o ozljedi prednjeg križnog ligamenta, izgledno je kako je sezona završena za Krovinovića...

U iznimno kratkom roku 22-godišnji Filip Krovinović se odličnim igrama nametnuo treneru Benfice Ruiju Vitoriji, koji ga je po kratkom postupku gurnuo u prvi sastav. Počelo se naveliko, s razlogom, pričati o njegovom pozivu u reprezentaciju Hrvatske za SP u Rusiji, ali kako sada stvari stoje, Filip će Dalićev poziv dočekati najranije u rujnu.

Naime, sinoć se mladi hrvatski veznjak ozlijedio u završnim trenucima utakmice 19. kola portugalskog prvenstva. Benfica je u tim trenucima imala uvjerljivih 3:0 protiv Chavesa na svom Luzu (Krovinović je asistirao za prvi gol op.a.), Filip je dobio jednu loptu malo iza leđa i pri pokušajima da je iskontrolira ozlijedio koljeno.

Iz Benfice javljaju da je došlo do rupture prednjeg križnog ligamenta u desnom koljenu, što bi po prvim prognozama trebalo značiti minimalno šest mjeseci izbivanja s terena, sezona je za Krovinovića, po svemu sudeći gotova.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!