Košarka

VIDEO: Hezonji 13 minuta u neočekivanoj pobjedi Magica, Celticse nije spasio raspoloženi Irving

Branimir Korać • nedjelja, 21.01.2018.
VIDEO: Hezonji 13 minuta u neočekivanoj pobjedi Magica, Celticse nije spasio raspoloženi Irving
Foto: EPA

Pvi susret nedjeljnog programa u NBA ligi donio je iznenađenje, Orlando je u gostima svladao Boston Celticse i to s komotnih 103:95. Celticsi su užasno odradili ulazak u drugo poluvrijeme i nisu se mogli vratiti...

Boston Celticsima vratio se Kyrie Irving, odigrao je sjajnu utakmicu, ali što mu to vrijedi kada ga ostatak momčadi nije pratio. Posebno se to odnosi na društvo s klupe koje je potpuno podbacilo, nije pružilo podršku i Boston je s njima na parketu upisao neočekivani poraz protiv Orlando Magica 103:95.

Celticsima je ovo treći poraz u nizu, a Orlando je stigao tek do 14. pobjede u sezoni te tako prepustio posljednju poziciju na Istoku Atlanta Hawksima. Inače prošlih šest dvoboja ovih momčadi pripalo je Celticsima i to čak pet puta prilično uvjerljivo.

Ovdje je susret prelomljen u trećoj četvrtini kada je Orlando napravio seriju čak 23:5, pobjegao na 83:67 da bi do kraja četvrtine otišao i na najviših 19 razlike. Boston je pokušao u posljednjoj četvrtini doći do velikog preokreta, ali dolazak na minus sedam u samoj završnici bilo je najviše što je uspio napraviti.

Mario Hezonja odigrao je 13 minuta i ubacio sedam poena. Imao je dobrih i loših trenutaka, ponovno jedno atraktivno zakucavanje, ubačenu jednu tricu i dvicu iz prodora. Promašio je oba slobodna bacanja te susret završio sa šutom 1/3 za tri poena i 2/3 za dva.

Najbolji kod Orlanda bili su Elfrid Payton s 22 poena i šest skokova, Evan Fournier s 19 poena i Aaron Gordon s 11 poena i 13 skokova, ali ponovno očajnim šutom 5/17.

Kod Bostona Kyrie Irving briljirao je s 40 poena (5/7 trica), sedam skokova i pet asistencija, Jaylen Brown dodao je 17 poena i sedam skokova, a Jayson Tatum uhvatio je deset skokova.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!