Ostali sportovi

Filip Hrgović rutinski odradio posao protiv Littlea i prekidom stigao do treće pobjede

Branimir Korać • subota, 27.01.2018.
Filip Hrgović rutinski odradio posao protiv Littlea i prekidom stigao do treće pobjede

Filip Hrgović na najbolji način odradio je i treću profesionalnu borbu. U Rigi je za protivnika imao Britanca Toma Littlea kojeg je svladao tehničkim nokautom u četvrtoj rundi...

Filip Hrgović najavljivao je treću pobjedu u profesionalnoj karijeri i do nje je i došao. Tom Little bio je dosad najozbiljniji protivnik, ali i dalje daleko od onih protivnika za kakve se Hrgović sprema.

Britanac se borio koliko je mogao, izdržao četiri runde, zadao i poneki neugodan udarac, međutim Hrgović je ipak bio taj koji je imao meč potpuno pod kontrolom.

Od početka hrvatski boksač zauzeo je dominantnu poziciju u ringu, bio je taj koji je išao prema naprijed i zadavao udarce, Little je dosta vremena provodio na konopcima, ali nije odustajao, tu i tamo je i on pokušao krenuti prema naprijed, ali svi ti pokušaji bili su rijetki i nedovoljno snažni da bi zabrinuli Hrgovića.

Nakon što je preživio nekoliko opasnih serija zahvaljujući dobrom gardu, Little je ipak u četvrtoj rundi završio s nastupom. Hrgovićev odličan direkt odsjeo je na lijevoj strani glave, odmah se pojavila velika posjekotina i sudac je prekinuo dvoboj koji je u tim trenucima bio potpuno odlučen. Little je bio prilično ošamućen, izgledalo je kao da nije svjestan gdje se nalazi i Hrgović je upisao novu pobjedu prekidom.

Little je bio samo još jedna stepenica na Hrgovićevom putu prema ozbiljnijim protivnicima, još jedna prilika za hvatanje bodova koji ga podižu na ljestvici izazivača.

FOTO: Karim de la Plaine

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!