Nogomet

VIDEO: Matej Mitrović zabio u debiju za Club Brugge, težak poraz Lekine momčadi

Mihaela Bradovski • četvrtak, 01.02.2018.
VIDEO: Matej Mitrović zabio u debiju za Club Brugge, težak poraz Lekine momčadi
Foto: EPA

U prvom susretu polufinala Kupa Belgije, Club Brugge visoko je poražen u Liegeu protiv Standarda 4:1. Domaćin je već nakon manje od sat vremena igre imao ogromnih 4:0, a malu nadu gostima dao je Matej Mitrović...

Matej Mitrović bio je strijelac u prvom nastupu u dresu Club Bruggea, ali nema previše razloga za zadovoljstvo. Brugge je visoko poražen u gostima kod Standard Liegea s 4:1 i ima vrlo težak zadatak u uzvratu polufinala Kupa.

Momčad Ivana Leke tražila je u Liegeu povoljan rezultat uoči uzvrata, ali uništio ju je Renaud Emond koji je postigao hat-trick i praktički otvorio vrata prolaza svojoj momčadi.

Već u prvih 25 minuta Emond je postigao dva pogotka i donio lijepu prednost svojoj momčadi, a onda u 54. minuti postigao treći gol da bi tri minute kasnije Edmilson Junior povisio na 4:0.

Club Brugge u završnici pokušao je barem doći do jednog pogotka koji bi mu pružio neku nadu uoči uzvrata i uspio je. U 83. minuti nakon ubačaja iz kornera Mitrović je glavom poslao loptu u kut za konačnih 4:1.

U pobjedničkom sastavu Duje Čop igrao je do 93. minute kada ga je zamijenio Moussa Djenepo, a u Lekinoj momčadi Mitrović je ušao na poluvremenu umjesto Jordija Vanlerberghea, a Ivan Tomečak ostao je na klupi.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!