Nogomet

Dalić: "Čuo sam se sa Subašićem, nije ozbiljnije ozlijeđen"

Sportnet • ponedjeljak, 05.02.2018.
Dalić: "Čuo sam se sa Subašićem, nije ozbiljnije ozlijeđen"
Foto: EPA

Nakon što je sinoć u 15. minuti utakmice, Danijel Subašić, zbog udarca u stativu bio prisiljen izaći s terena uz pomoć liječničke službe, mnogi su se bojali ozbiljnosti ozljede hrvatskog vratara...

PIŠE: Jan Šneler

U razgovoru za HRT, izbornik Hrvatske Zlatko Dalić, između ostaloga prokomentirao je prirodu ozljede reprezentativnog vratara Danijela Subašića i potvrdio kako se ne radi o značajnijoj povredi.

"Nije ništa ozbiljno. Čuo sam se s njim sinoć preko poruka. On je u redu, ima malih problema, ali ništa opasno i mislim da će vrlo brzo biti u stroju", istaknuo je Dalić.

Subašić je iznimno važan faktor u hrvatskoj reprezentaciji i hrvatski izbornik sigurno bi ga volio vidjeti u punom izdanju na predstojećem prvenstvu. S obzirom na to da je do prijateljskih dvoboja u Miamiju protiv Perua i Dallasu protiv Meksika, ostalo nešto manje od dva mjeseca, izbornik je otkrio što priprema za te dvoboje.

"Obilazim hrvatske nogometaše po stranim klubovima. Pokušavam ih vidjeti u kakvoj su formi i porazgovarati s njima. Sad nas očekuje turneja u Americi gdje ćemo igrati dvije prijateljske, ali jake utakmice protiv Perua i Meksika. Ono što bih ja želio je da su igrači zdravi i da nema nikakvih ozljeda, a onda možemo dobiti najbolje i biti pravi na Svjetskom prvenstvu", zaključio je za HRT Dalić.

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • raz_bojnik05.02.2018. u 18:14
    primio je gol koji djeca u vrtiću ne primaju, daliću traži drugo riješenje
    raz_bojnik