Košarka

Cavsi nastavljaju s trgovinom, u razmjeni tri franšize doveli Hooda i Hilla, Wade se vraća u Miami, Payton u Sunsima!

Dario Dodić • četvrtak, 08.02.2018.
Cavsi nastavljaju s trgovinom, u razmjeni tri franšize doveli Hooda i Hilla, Wade se vraća u Miami, Payton u Sunsima!
Foto: EPA

Cleveland Cavaliersi nastavili su s velikim razmjenama u posljednjim trenucima trade deadlinea. U razmjeni u koju su bila uključena tri kluba Cavsi su doveli Rodneyja Hooda i Georgea Hilla...

Nakon što se obznanilo kako Cleveland Cavaliersi u velikoj razmjeni s Los Angeles Lakersima za Isaiaha Thomasa, Channinga Fryea i zaštićeni prvi pick na draftu 2018. godine dovode Jordana Clarksona i Larryja Nancea Jr.-a, stigla je nova bomba iz redova NBA viceprvaka.

U velikoj razmjeni između tri franšize Cavsi su iz Utah Jazza doveli Rodneyja Hooda, a iz Sacramento Kingsa Georgea Hilla.

Utaha je u Sacramento poslala Joea Johnsona, dok je Cleveland u Utah poslao Jaea Crowdera i Derricka Rosea. U redove Kingsa iz Clevelanda putuje Iman Shumpert.

U međuvremenu je stigla i informacija kako se iz Clevelanda u Miami vraća Dwyane Wade. Cleveland će dobiti Miamijev zaštićeni pick druge runde.

U posljednjim trenucima trade deadlinea Orlando Magic je dogovorio razmjenu s Phoenix Sunsima. Elfrid Payton prešao je u Sunse, koji su zauzvrat u Orlando poslali izbor druge runde drafta. Ova razmjena bi mogla donijeti dodatne minute Mariju Hezonji, koji očito ostaje u Magicu do kraja sezone.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!