Košarka

Vogel: "Hezonja je fantastičan u prodoru, definitivno je napredovao na obje strane parketa"

Branimir Korać • ponedjeljak, 12.02.2018.
Vogel: "Hezonja je fantastičan u prodoru, definitivno je napredovao na obje strane parketa"
Foto: EPA

Mario Hezonja igra sjajnu košarku otkako je počeo dobivati priliku, a vide to jako dobro i trener Vogel i suigrači koji ne štede komplimente...

Orlando je u subotu poražen od Milwaukee Bucksa 111:104, a najbolji u redovima Magica bio je Mario Hezonja iako je na suprotnoj strani stajao Giannis Antetokounmpo što je i Frank Vogel vidio kao pravi izazov za Hezonju.

"Mario je odigrao jednu od svojih najboljih utakmica. Obrambeno su pali neki koševi preko njega, ali imao je nekoliko sjajnih akcija na obruč koje ga molim već dvije godine. Ovo je večer velikog napretka."

Trener Magica svjestan je Hezonjinog napretka i posebno hvali njegov dobar napad na obruč.

"Obrambeno je jako puno radio, a sada mu polako dolazi i napadačka igra. Fantastičan je u prodoru, to je ono što često zaboravljamo kada govorimo o Mariju. Nije samo dobar šuter za tri poena, ako mu se previše približite znat će to kazniti, njegovo završavanje na obruču je na stvarno jako visokoj razini. Definitivno je napredovao na obje strane parketa", dodao je Vogel.

Hezonja se ne zamara previše svojim nastupima već mu je najvažnije da momčad pobjeđuje.

"Ne obraćam veliku pozornost na svoj nastup jer sam svjetan koliko mogu i za što sam sposoban. Sve dok pobjeđujemo, sretan sam da mogu pomoći svojim suigračima."

Napredak hrvatskog reprezentativca pohvalio je i DJ Augustin koji otkriva kako je Vogel i prozvao Hezonju ispred momčadi i tražio agresivniju igru.

"Odigrao je sjajno u subotu, posebno u prodorima prema obruču. Vogel ga je prozvao ispred cijele momčadi i tražio od njega da mu pokaže kako može dobro završavati iz kontakta i svi smo sretni što je tu pokazao veliki napredak. U napadu igra stvarno sve bolje."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!