Košarka

Povratak Mikea Jamesa u Panathinaikos

Petar Jenjić • utorak, 13.02.2018.
Povratak Mikea Jamesa u Panathinaikos
Foto: EPA

Košarkaši Panathinaikosa dobili su još jedno pojačanje uoči nastavka sezone. Nakon što se nije uspio duže zadržati u NBA ligi, gdje je igrao za Phoenix Sunse i New Orleans Pelicanse, Mike James vratio se u momčad s kojom je prošle godine osvojio grčko prvenstvo i Kup...

Nakon što je prošle sezone s Panathinaikosom osvojio grčki Kup i prvenstvo, Mike James odlučio se okušati u najjačoj ligi svijeta gdje je izborio mjesto u Phoenix Sunsima. Odigrao je 32 utakmice i u prosjeku ostvarivao učinak od 10.4 poena i 3.8 asistencija, no Sunsi su ga otpustili.

Pronašao je mjesto na rosteru New Orleans Pelicansa, no niti u toj momčadi nije se usrećio i svega nekoliko dana nakon što ga je još jedna momčad otpustila, James se vratio u Panathinaikos, objavljeno je službeno iz redova grčkog prvaka.

U dresu Panathinaikosa američki je razigravač odigrao 25 utakmica i ostvarivao učinak od 13.1 poena, 2.2 skoka i tri asistencije. Kao i prošle sezone, branitelj naslova igra jako dobro u grčkom prvenstvu i na jako je dobrom putu da uoči doigravanja osigura prvo mjesto.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!