Nogomet

Mario Basler: "Buffon je trebao otići u mirovinu, Juventus s njim neće osvojiti Ligu prvaka"

Branimir Korać • srijeda, 14.02.2018.
Mario Basler: "Buffon je trebao otići u mirovinu, Juventus s njim neće osvojiti Ligu prvaka"
Foto: EPA

Nekadašnji njemački reprezentativac Mario Basler nije nimalo impresioniran posljednjim nastupima Gianluigija Buffona. Basler smatra kako je Buffon trebao završiti igračku karijeru...

Gigi Buffon i s 40 godina stoji na vratima Juventusa, a razmišlja i o povratku u talijansku reprezentaciju. Neki smatraju kako je Buffonovo vrijeme prošlo i da bi odlazak u mirovinu bio najbolje rješenje, a među njima je i nekadašnji njemački reprezentativac Mario Basler.

Basler u izjavi za Sport1 otvoreno tvrdi kako Juventus s Buffonom na vratima neće osvojiti najveće trofeje, pritom misleći na Ligu prvaka.

"Gigi je bio fantastičan vratar, ali ponekad treba znati kada otići u mirovinu. Njegovo vrijeme je prošlo, klub i trener Allegri trebaju mu reći da je došlo vrijeme za mirovinu. Možda želi osvojiti Ligu prvaka, ali više nije onaj vratar najviše kategorije i Juventus s njim na golu neće moći osvojiti ovo natjecanje", smatra Basler.

Buffon je sinoć protiv Tottenhama primio dva pogotka, prvo ga je svladao Harry Kane koji je izašao sam na Buffona, obišao ga i zatresao mrežu, a drugi pogodak primio je iz slobodnog udarca i tu snosi dobar dio krivice.

Kad smo već kod Baslera, on je profesionalnu karijeru završio u dresu Al-Rayyana s 36 godina, kasnije je nastupao za neke amaterske niželigaške njemačke klubove, ali to je bilo na rekreativnoj razni.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • narada10814.02.2018. u 22:15
    hm, ciji gol je ono Basler obranio, koliko prvenstva osvojio? Ako iko smije nesto reci.....onda je to Dino Zoff!!!
    narada108
  • Obrisan korisnik14.02.2018. u 18:25
    o tome sam upravo sinoć pisao. Prima lako golove kao naš Pletikosa u Brazilu. Nema tu više reflexa. Šteti i Juve i Italiju kao repku. Basler je u pravu
    Obrisan korisnik